Köpvillkor och information om produkterna:


Stickat och tovat

Alla mina stickade saker är stickade med stickmaskin i 100% shetlandsull och därefter sydda, tvättade och krympta. Handtvätt rekommenderas men det går att köra dem på ett skonsamt ullprogram. Det kan då hända att de filtar ihop sig lite till.

 

De tovade sakerna är handgjorda i svensk ull. Skulle de behöva tvättas rekommenderas handtvätt.

Färgerna som du ser på skärmen kan avvika något från verkligheten, det går inte att återge färger exakt rätt.

 

Bomullsfiltarna är tillverkade av restgarner på en stickfabrik i Sverige. De går bra att tvätta i maskin på 40°.


Priser och betalning

Alla priser anges i SEK och inkluderar 25% moms. Du betalar med kort via Stripe. Betalning kan också göras via Paypal. Då kan du välja kortbetalning eller att betala med ditt Paypal-konto. Med ett Paypal-konto  kan du välja faktura, delbetalning, kortbetalning eller direktbetalning.


Leverans

Varorna levereras med post så fort som möjligt, oftast inom några dagar. Skulle det ta mer än 1 vecka hör jag av mig via mail. Jag har inget stort lager utan tillverkar ofta vid beställning, därför kan det ta lite tid.

Pris för leverans inom Sverige är 39 SEK. Leverans till alla andra länder är 80 SEK.

I kassan kan du även välja att hämta i min verkstad i Aspudden, Stockholm. Kontakta mig isåfall för att bestämma tid.


Returrätt

Du har returrätt under 14 dagar, gäller från den dag då paketet hämtats ut. Gäller bara oanvända produkter.

Vid returer och byten betalar du frakten.

Kontakta mig innan du skickar tillbaka en vara:  info@birgittalagerqvist.se


Integritetspolicy

Jag samlar bara in den information som behövs för att kunna verkställa din order. D v s namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Dina uppgifters sparas i min beställningshistorik och i pappersform av bokföringstekniska skäl, som underlag för min redovisning till skattemyndigheten. Uppgifterna sparas i sju år.

 

Dina uppgifter används inte till något annat än det som har med själva köpet att göra. Eventuell e-postkonversation raderas när köpet är avslutat. Jag gör inga andra e-postutskick.

 

Min webshopsleverantör heter One, där finns alla uppgifter i min webshop samlade. Bara jag och One har tillgång till denna information. One använder inte dina kunduppgifter till annat än det som rör ditt köp i min webshop, dvs e-postbekräftelse på att ordern är mottagen och bekräftelse på att den är skickad.

 

Du har rätt att begära utdrag eller radera dina uppgifter ur betalningshistoriken i webshopen.